Info event Ronde Van Vlaanderen

Deel dit artikel!

Bijzondere dank aan de “Vrienden van ’t Kluizenputje” voor de schenking van de pronostiek-inzet aan het AMP-team van David Beeckman.

RONDE VAN VLAANDEREN 07/04/2019

 

*** memo (12/03/2019) aan alle deelnemers ***

Beste BosCross-vrienden en koersliefhebbers,

 

Vooreerst hartelijk bedankt voor jullie inschrijvingen (half februari waren we al volgeboekt) … en het is nu nog een 3,5 weken aftellen naar onze sublieme “koers-kermis” te Kluisbergen-Kwaremont en Vlaanderens Mooiste Wielerklassieker “de Ronde van Vlaanderen” op zondag 7 april !

 

We zijn perfect op schema met de vele administratieve en logistieke voorbereidingen, ons dossier is officieel goedgekeurd door de gemeente Kluisbergen en de veiligheidsdiensten, de bestellingen van eten, dranken, tafels, stoelen, enz. zijn geplaatst, en de tenten zullen reeds tijdens de laatste week van maart worden opgezet …

Want op zondag 31 maart organiseert onze vriend en DJ David Beeckman zelf een recreatieve “Mini Ronde van Vlaanderen” met vertrek ’s ochtends om 8u30 voor een tocht van ca 65km. Wie nog interesse heeft, kan gerust David contacteren 0498/47.00.10.

 

Zoals in de uitnodiging (zie bijlage) vermeld, verwachten we u allen op zondagochtend 7 april omstreeks 8u (aub ten laatste 8u15) in taverne Den Bril” te Moorsel (Aalst), Waverstraat 93, met grote parking achteraan.

De uitbaters en tevens onze sponsors Kim en Abigail, bieden u koffie en -koeken aan, en Erik Vermoesen en Jan De Troch zullen jullie dan ook de polsbandjes (met namen en vermelding “bus 1” of “bus 2”) en extra info bezorgen.

 

Na het ontbijt  – het exacte uur wordt ter plaatse afgesproken met de chauffeurs, afhankelijk ook van de weers- en verkeersomstandigheden – vertrekken we dan met de autocars naar Kluisbergen, waar we door onze gastheer Olivier, gastvrouw Mieke en de medewerk(st)ers van de VZW BosCross-vrienden, vriendelijk worden onthaald met de bijhorende hapjes en dranken.  

 

Graag tot dan, en mochten er nog vragen zijn, aarzel niet ons te contacteren.       

 

voor de VZW BosCross-vrienden,

Jan De Troch 0472/564869
Freddy Platteau 0475/249278
Marina Larivière 0472/926810